Beautycenter Annabell

Verloopt binnen

60 minuten zouttherapie gezamenlijke kamer volwassenen van €31,- voor €7,50
60 minuten zouttherapie privé kamer volwassenen van €32,- voor €11,95
45 minuten zouttherapie kinderkamer van €24,- voor €5,-

75%

Bijzonderheden

  • Bouwt zoutkamers voor zakelijke klant en particuliere in NL en Benelux.
  • Zouttherapie verhoogt de weerstand en verlicht symptomen zoals astma, COPD, psoriasis, eczeem.
  • Zouttherapie is ook goed voor kinderen. Verbeterd concentratie en verhoogt de weerstand.
  • Beautycenter Annabell: zouttherapie, kapsalon, schoonheidssalon, pedicure, massages, permanente make up, ontharen technieken, camouflage, zonnebanken, collageenbank, spray tanning.

Zouttherapie
Beautycenter Annabell bieden 3 unieke Zouttherapie ruimtes voor jong en oud. Halotherapie helpt tegen huid- en luchtwegenaandoeningen. Annabell Beautycenter biedt zachte prijzen die eventueel door uw zorgverzekeraar vergoed worden.

Halo betekent letterlijk “zout” in het Grieks. Halotherapie, beter bekend als zouttherapie is het therapeutisch gebruik van natuurlijke zout in een gesimuleerde microklimaat als in een zoutgrot of een zoutkamer, die de effecten van de werkelijke zoutmijnen simuleert. Zouttherapie is ontwikkeld als een medicijnvrije behandeling door wetenschappers en onderzoekers.

Voorwaarden
Geldig t/m 30 september 2016.
Behandelingen zijn niet geschikt voor mensen met kwaadaardige tumoren, zwangerschap met pathologie en mensen met nieraandoeningen.

Beautycenter Annabell
Annabell Beautycenter bouwt zoutkamers voor verschillende beautycentra en sportscholen in Nederland en Benelux. Zelf hebben zij ook een Beautycentrum, genaamd Annabell in Tilburg. Zij zijn 7 dagen per week open en bieden hun klanten de beste zorg. Annabell heeft alles onder een dak, denk aan; schoonheidssalon, nagelstudio, zonnestudio, kapsalon, massagestudio, pedicure en niet te vergeten zouttherapie!

Leave a Comment

Bedrijf

Beautycenter Annabell

Beautycenter Annabell
Umberstraat 24
5044 JJ Tilburg
013 - 73 70 271

Locatie

Umberstraat 24, 5044 JJ Tilburg, Netherlands

Share This