Camping Zonnekamp

Verloopt binnen

Een veranda chalet voor een week

€450,-
€350,-
Korting:
22%

Bijzonderheden:

  • Biedt een ruime keus in algemene arrangementen en week- of weekendarrangementen.
  • Is direct gelegen aan het Nationale Park Drents-Friese Wold.
  • Hebben ook voor kinderen genoeg leuke activiteiten te doen.
  • In de omgeving van Zorgvlied zijn veel musea te vinden – ook leuk voor kinderen – die vanuit Camping Zonnekamp te bezoeken zijn.
  • Camping Zonnekamp heeft een gezellig eetcafé met terras; ’t Boskefé Kobus.

Verhuurchalets bij Camping Zonnekamp
Op camping Zonnekamp kunt u een chalet huren. Camping Zonnekamp beschikt over drie ruime 4-persoonschalets met veranda. Deze chalets kenmerken zich door hun gunstige indeling. Voor alle drie de chalets geldt dat ze een midden woonkamer hebben, de slaapkamers hierdoor gescheiden zijn en de keuken is direct aan de veranda grenst. De chalets zijn dwars geplaatst waardoor u een mooi uitzicht heeft over het kampeerveld. Het ruime veranda-terras is deels overdekt en maakt het mogelijk om zelfs bij felle zon of regen lekker buiten te zitten. Ook ’s avonds blijft het langer aangenaam om buiten op uw eigen terras te zitten. Tijdens uw verblijf in de chalet kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping in Drenthe. In ‘t Boskefé Kobus – met royaalterras – kunt u terecht ‘veur ’n happien en ’n draankien’. Verder is er draadloos internet, een wasserette en kunnen uw (klein)kinderen in het hoogseizoen deelnemen aan het recreatieprogramma.

Voorwaarden
Geldig van 29 juli 2016 t/m 19 augustus 2016.

Camping Zonnekamp
Camping Zonnekamp kenmerkt zich door een gemoedelijke en persoonlijke sfeer en is het hele jaar open. Gasten komen graag bij ze terug. De camping in Drenthe is schitterend gelegen aan het Drents-Friese Wold en daarom ideaal voor liefhebbers van rust en natuur. De camping beschikt over jaarplaatsen op meerdere velden van verschillende formaten.

Bedrijf

Camping Zonnekamp

Camping Zonnekamp
De Ruyter de Wildtlaan 7
8437 PC, Zorgvlied

Locatie

De Ruyter de Wildtlaan 7, 8437 PC Zorgvlied, Netherlands

Share This