Compleet IP Camera bewakingssysteem

Verloopt binnen

- Full HD recorder met 4 kanalen inclusief 1TB harddisk.
- 2 Bullet Buiten camera’s met 3 Megapixel en nachtzicht tot 30m.
- Inclusief UTP bekabeling 2x20m.
- Geen afzonderlijke voeding nodig voor de camera’s.
- Remote toegankelijk via gratis APP (iphone/android).

€673,00
€499,-
Korting: € 174
10%

Bijzonderheden:

  • Full HD recorder met 4 kanalen inclusief 1TB harddisk.
  • 2 Bullet Buiten camera’s met 3 Megapixel en nachtzicht tot 30m.
  • Inclusief UTP bekabeling 2x20m.
  • Geen afzonderlijke voeding nodig voor de camera’s.
  • Remote toegankelijk via gratis APP (iphone/android).
IP Camera bewakingssyteem
Compleet Dahua IP Camera bewakingssysteem. Dahua is één van de grootste fabrikanten ter wereld van camera en intercom systemen. Dahua levert hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs waardoor het voor iedereen toegankelijk wordt om een camerasysteem aan te schaffen. Met de eenvoudig te gebruiken software en mobiele app is het beheer en gebruik zeer gemakkelijk. Beveiliging van uw bezittingen was nog nooit zo eenvoudig.Voorwaarden
Geldig t/m 1 juniExtra informatie deal
Compleet IP Camera bewakingssysteem bestaande uit: 1x Full HD recorder met 4 kanalen en 1TB harddisk, 2x 3 megapixel bullet IP camera met 3.6mm lens en nachtzicht, 2x netwerkkabel van 20 meter van €673,- nu voor €499,-. Op overige artikelen in de webshop 10% korting bij bestelling vanaf €150,-.

DRF Beveiligingssystemen

Woninginbraak kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in uw huis geweest, ze hebben aan uw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kunt u er met verschillende maatregelen voor zorgen dat inbreken in uw woning niet makkelijk is. De meeste inbrekers gaan voor een snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn uw woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het opgeven. DRF levert en installeert professionele beveiligingssystemen die voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen. U kunt bij hen terecht voor camerabewaking, door-entry en alarm systemen. De voordelen van een dergelijk systemen zijn legio. Zo schrikt een beveiligingscamera ongenodigde gasten af, zorgen door-entry systemen voor extra beveiliging en een alarm installatie zorgt er vaak al voor dat men uw woning of kantoor overslaat.

 

Bedrijf

DRF Beveiligingssystemen

DRF Beveiligingssystemen
Simon Stevinweg 27
6827 BS Arnhem
085 - 3015027

Locatie

Simon Stevinweg 27 6827 BS Arnhem

Share This