FotoGoed

Verloopt binnen

Een hardcover A4 (nagenoeg vlakliggend, 24 pagina’s in standaard papier met foto omslag) van €24,95 voor €12,95 OF tot 50% korting op een fotoproduct naar keuze.

KORTINGSCODE: BesteDealFG

€24,95
€12,95
Korting:
-€12,00

Bijzonderheden

  • Professioneel drukwerk en klantenservice worden als zeer goed ervaren.
  • Door consumenten en bedrijven worden de fotoalbums en fotoproducten als beste beoordeeld.
  • Beste prijs en kwaliteit verhouding.
  • Drukkerij in Duitsland, Keulen.
  • Gebruik de gratis fotosoftware of maak uw fotoproduct online of met uw eigen professionele software zoals Indesign en Lightroom.

Extra informatie over de deal
Door een nieuwe manier van binden zijn de fotoalbums van FotoGoed vlakliggend. De oude manier van binden zorgde voor een bolling in de pagina’s, ook kwam er bij deze manier van binden schadelijke stoffen vrij. Dit is nu niet meer het geval.

Voorwaarden
– Eenmalig per klant
– Niet te cumuleren met andere acties
– Geldig tot 1 juli 2017

Bedrijfsinformatie
FotoGoed is het digitale adres voor fotoboeken, verjaardagskalenders, wenskaarten, posters, DVD & CD covers, foto’s op canvas, foto op hout, foto op aluminium, foto op plexiglas, foto op forex, tuinposters en foto cadeaus. FotoGoed staat voor kwaliteit daar kunt u op rekenen. Door veel consumenten en bedrijven worden de fotoalbums en andere foto producten als beste beoordeeld. Kortom de beste prijs en kwaliteit verhouding. Niet alleen het professionele drukwerk maar ook zeker de klantenservice worden als zeer goed ervaren.

Ga naar http://fotogoed.nl/bestedeal voor een korting tot 50% op een fotoproduct naar keuze.

Leave a Comment

Bedrijf

FotoGoed

FotoGoed
www.fotogoed.nl

Share This