Friss Haarmode & Haarwerken

Wassen, knippen en styling van €39.50 voor €27.50

€39,50
€27.50
Korting:
-€12,-

Bijzonderheden

  • Friss Haarwerken heeft met bijna alle grote zorgverzekeraars een contract.
  • Friss Haarwerken is erkend en trots bezitter van het certificaat van ANKO.
  • Uitgeroepen tot beste opleider van het jaar.
  • Goed geschoolde kappers, streven naar hoge kwaliteit.
  • In  2017 gaat Friss Haarmode ook beginnen met workshops voor bijvoorbeeld alleenstaande vaders, zodat zij kunnen leren vlechten.

Bedrijfsinformatie

Friss Haarmode & Haarwerken is gevestigd in Etten-leur. In het geval van haarverlies kunt u terecht bij Friss Haarwerken, hier wordt u binnen een intieme plek alles uitgelegd over haarwerken en het proces dat hierbij komt kijken. Friss Haarwerken wordt elk jaar getoetst door ANKO, deze branche organisatie erkent haarwerkers en geeft certificaten uit.

In de kapsalon van Friss haarmode wordt u geknipt, geverft, gestyled door kappers met een hoog niveau. Er wordt gesteven naar hoge kwaliteit en goed geschoold personeel. De kappers van Friss Haarmode volgen veel cursussen en workshops om up-to-date te blijven over de nieuwe trends op haar gebied. Edwin geeft zelf ook workshops en is zelfs uitgeroepen tot opleider van het jaar.

Extra deal: De 1e 50 mensen die (vanaf januari) in de kapsalon komen en Unite hair zeggen nadat zij een behandeling hebben gehad krijgen een Unite hair verzorgingspakket t.w.v. €49.50

Leave a Comment

Bedrijf

Friss Haarmode & Haarwerken

Friss Haarmode en Haarwerken
Markt 31
4875 CB Etten-Leur
www.frisshaarwerken.nl 

Share This