Hanova Textiles

Verloopt binnen

Een GRATIS kerstmuts bij een bestelling op kersttruienzo.nl + kans op het winnen van een 2-daags kerstarrangement bij 1 van de deelnemers op www.kerstarrangementen.nl.

KORTINGSCODE: SBS6kersttruienzo

WIN

Bijzonderheden

  •  In totaal beheert Hanova Textiles 22 kledingwebshops.
  • Hanova Textiles levert bedrijfskleding, werkkleding en promotionele kleding aan alle soorten eindklanten en zorgen ook voor het bedrukken hiervan.
  • Kleding en textiel bedrukken bij Hanova Textiles is mogelijk in een eigen drukkerij middels diverse bedrukkingstechnieken.
  • Ze leveren bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en vrijetijdskleding aan bedrijven, verenigingen, scholen en evenementen.
  • Naast de B2B webshops beheert Hanova Textiles ook een groot aantal gespecialiseerde B2C webshops op het gebied van sportkleding en casual kleding.

Extra informatie over de deal
Winactie. De winnaar van het kerstarrangement wordt woensdag 21 december bekend gemaakt op de Facebook pagina van Hanova Textiles.

Voorwaarden
Geldig t/m 18 december 2016

Bedrijfsinformatie
Bij Hanova Textiles is in het algemeen bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en casual kleding te vinden. Kleding en textiel bedrukken bij Hanova Textiles is mogelijk in een eigen drukkerij middels diverse bedrukkingstechnieken. Ze leveren bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en vrijetijdskleding aan bedrijven, verenigingen, scholen en evenementen.

Naast de B2B webshops beheert Hanova Textiles ook een groot aantal gespecialiseerde B2C webshops op het gebied van sportkleding en casual kleding. Zij werken met een veelzijdig team van gemotiveerde mensen en komen graag met de klant in contact.

Kleding en textiel bedrukken in een eigen drukkerij is een service die niet iedereen kan aanbieden. Dit is dan ook een belangrijk onderscheidend vermogen van Hanova Textiles. Ze leveren ook vlaggen, banieren en spandoeken en promotionele artikelen.

Leave a Comment

Bedrijf

Hanova Textiles

Hanova Textiles
Rijksstraatweg 56 G
3223KA Hellevoetsluis
https://kledingwebshopenzo.nl (consumenten site)
https://bedrijfskledingenzo.nl (site voor bedrijven)
https://kersttruienzo.nl/ (site voor actie)

Locatie

Rijksstraatweg 56 G, 3223KA, Hellevoetsluis

Share This