Hypnosepraktijk Belfeld

Verloopt binnen

De virtuele maagband van €645,- voor € 595,- en de reguliere sessie van €125,- voor € 100,-

€50,-

Bijzonderheden

  • Hypnose is de snelste, meest eenvoudige en meeste effectieve manier om blijvende veranderingen in je leven aan te brengen.
  • Afvallen, burnout, angsten, depressie, stoppen met roken en afvallen en nog veel meer! Maar sinds kort ook de virtuele maagband…
  • Veilig alternatief voor de maagband.
  • De virtuele maagband is een veilig alternatief voor de maagband. Het kent geen pijn, geen wond, geen ongemak en geen kans op complicaties.
  • De virtuele maagband richt zich niet alleen op symptoom bestrijding, maar ook op de onbewuste oorzaken van het overgewicht.
  • Door de virtuele maagband krijg je weer grip op je leven en op je eigen eetgewoonte.

Extra informatie over de deal
De virtuele maagband techniek is gebaseerd op de effectiviteit van de kracht van hypnose. Sinds 1950 ondersteunt veel wetenschappelijk onderzoek dit fenomeen. Uit experimenteel onderzoek is gebleken dat “schijn”-operaties en medicijnen vaak net zo effectief werken als daadwerkelijke operaties en farmaceutische medicijnen.

Voorwaarden
Geldig tot 6 januari 2017

Bedrijfsinformatie
Hypnosepraktijk Belfeld is een praktijk waar je terecht kunt voor onder andere de virtuele maagband, angsten, pijn, stoppen met roken, etc. Een virtuele maagband is een relatief nieuwe procedure in Nederland die ontwikkeld is als veilig alternatief voor de chirurgische maagband operatie. De effecten zijn echter hetzelfde bij beide maagbanden. Het voordeel van de virtuele maagband is dat er geen pijn, geen wond, geen ongemak en geen kans op complicaties is.

Claim deal

Leave a Comment

Bedrijf

Hypnosepraktijk Belfeld

Hypnosepraktijk Belfeld
Montfortstraat 2
5951JB Belfeld
http://www.hypnosepraktijkbelfeld.nl

Locatie

Montfortstraat 2, 5951 JB Belfeld, Nederland

Share This