Salon Emma

Verloopt binnen

Ontkleurproces Malibu C en Olaplex van €300 voor €225 (prijs verschilt per haar lengte en dikte)

€300,-
€225,-
Korting:
-€75,-

Bijzonderheden

  •  Gespecialiseerd om jouw wens om te zetten naar wat mogelijk is en geven daarop een passend advies.
  •  Zijn vaak en veel aan het trainen en blijven daardoor op kop lopen met de nieuwste trend en ontwikkelingen. Niets is Salon Emma te gek…
  • Naast dat Salon Emma een kapsalon is, bieden ze andere diensten aan; zoals een zonnebank, een beautyafdeling met onder andere het zetten van wimperextentions, een nagelafdeling en (bruid) visagie.
  • Maken gebruik van Olaplex en Malibu C om het ontkleurproces zo natuurlijk en gezond mogelijk voor het haar te maken.
  • Salon Emma is ambassadeur van Keune.

Extra informatie over de deal
De nieuwste kleurtechnieken bij Salon Emma zorgen ervoor dat het haar niet beschadigd wordt. Door het gebruik maken van Malibu C en Olaplex. Deze producten beschermen het haar, zodat de zwavelbruggen niet kapot gaan, de kwaliteit van het haar staat echt voorop.

Voorwaarden
De prijs verschilt per haar lengte en dikte. Geldig tot en met 30 november.

Bedrijfsinformatie
Salon Emma geeft een passend advies en dat is wat de salon zo bijzonder maakt en wat hun onderscheid van andere salons. Zij zijn gespecialiseerd in de wensen van de klanten om te zetten naar wat mogelijk is. Dit zorgt voor een top eindresultaat. Dit wordt onder andere gedaan door middel van kleuranalyses, gezichtsanalyses en te kijken naar de kwaliteit van het haar. Bij de beautyafdeling staat ook een huisanalyse voorop, zo kan het product geadviseerd worden dat het beste werkt. Salon Emma is ook veel aan het trainen, door middel van verschillende cursussen blijven zij daardoor op kop lopen met de nieuwste ontwikkelingen en trends. Niets is te gek.

Claim deal

Leave a Comment

Bedrijf

Salon Emma

Salon Emma
Dorpsstraat 24
3931 EH Woudenberg
http://www.salonemma.nl/

Locatie

Dorpsstraat 24, 3931 EH Woudenberg, Netherlands

Share This