‘t Veerhuis

Verloopt binnen

Arrangement ‘Wie betaalt de Veerman'

€125,-
€99,-
Korting:
20%

Bijzonderheden

  • Uniek en vrij gelegen in het gastvrije land van Maas en Waal.
  • Dicht bij het voetpont naar Tiel.
  • Groot restaurant en terras met vrij uitzicht over de Waal.
  • Goede locatie voor fietsers en wandelaars.
  • Persoonlijke en open sfeer.

Wie betaalt de Veerman?
Het voetpont van Tiel is op een paar honderd meter van het Restaurant en hotel ’t Veerhuis. Met deze voetpont staat u binnen een paar minuten in de oude binnenstad van Tiel. Dit arrangement is inclusief:
– 2 x overnachting
– 2 x ontbijt
– 1 x 3 gangendiner
– 1 x gevulde fietstas (picknicklunch)
– 1 x toegang Flipje museum
– 1 x Glossy magazine Rivierenland
– De veerman? Die betaalt ’t Veerhuis.

Voorwaarden
Geldig in de periode tot 1 oktober en van 1 april tot 1 juli met een 2 persoonskamer met douche en toilet. (op basis van beschikbaarheid)

Hotel/Restaurant ’t Veerhuis
Het karakteristieke hotel restaurant ‘t Veerhuis is uniek gelegen in het gastvrije land van Maas en Waal, verscholen achter de dijk in de uiterwaarden van de Waal t.o. Tiel en 5 minuten vanaf A 15. (afslag 34). Hotel ‘t Veerhuis beschikt over 14 hotelkamers (en een appartement), waarvan het merendeel met uitzicht op de rivier. 10 kamers bevinden zich op de eerste etage en 4 kamers op de tweede etage. Alle kamers zijn voorzien van bad en/of douche, flat screen tv, radio, telefoon en gratis wifi. In de serre van het hotel is het elegante restaurant. Vanaf uw tafel kijkt u over de Waal uit naar de oude stad Tiel. Het restaurant biedt onze gasten de mogelijkheid voor een gezellig familiediner, maar ook een succesvol diner voor de zakengast. De keuken is eigentijds met een Franse inslag. De primeurs van het seizoen worden op de voet gevolgd! Onder het genot van een aperitief kunt u een keuze maken uit de ‘á la carte’-kaart of het door onze koks speciaal samengestelde 4 gangen maand menu. Het restaurant biedt plaats aan maximaal 40 personen. De keuken is dagelijks geopend v.a. 12.00 tot 21.30 uur

Leave a Comment

Bedrijf

't Veerhuis

't Veerhuis
Veerweg 2
6659 KD Wamel
tel: (0487)-501254
fax: (0487) 502158
info@hotelveerhuis.nl

Locatie

Veerweg 2, 6659 KD Wamel, Netherlands

Share This