Hoe werkt het?

Online aanbiedingen en acties; als je niet uitkijkt struikel je erover op het internet. Wat nu als je door de bomen het bos niet meer ziet? Dan kijk je wekelijks Beste Deal van Nederland op SBS6 en check je BesteDealVan.nl!

Het team van Beste Deal van Nederland is 24 uur per dag bezig met het afspeuren van het internet. Er wordt grondig gezocht naar de beste deals en deze worden geselecteerd en in het online overzicht en het SBS6-programma geplaatst. Maar hoe werkt het voor jou? Wij hebben het even op een rijtje gezet.

Je kan iedere zondag om 13:00 weer een nieuwe aflevering van Beste Deal van Nederland kijken op SBS6. Hier laten onze presentatrices zien wat je voor korting kan krijgen en waar. Het is natuurlijk altijd fijn om te weten waar je iets koopt.

Je kan ons volgen op Facebook en Twitter. Iedere dag zetten wij de mooiste en leukste aanbiedingen weer voor je neer, met een klik op de knop weet je al precies wat de aanbieding is en waar je het kan vinden.

Je surft op de site. Niets is makkelijker dat rustig even de site bekijken! Ga gerust zitten, neem wat te drinken en kijk even rond naar de mooiste deals en acties.
Wanneer je een deal hebt die je aanspreekt, is het enige wat je hoeft te doen de voucher downloaden. Deze krijg je vervolgens in je mail-box, waarna je je aanbieding kan gaan halen bij de winkel! Zo simpel is het.

Natuurlijk is altijd op de hoogte blijven is een must, maar wel lastig, want wie heeft het nu niet druk? Wees gerust! Wekelijks stelt BesteDealVan.nl een handige nieuwsbrief samen, waarin al de beste online deals worden gebundeld. Even doorklikken en je bent weer op de hoogte!