Programma

Online aanbiedingen en acties; als je niet uitkijkt struikel je erover op het internet. Wat nu als je door de bomen het bos niet meer ziet? Dan kijk je wekelijks Beste Deal van Nederland op SBS6 en check je BesteDealvan.nl!

Het team van Beste Deal van Nederland is altijd op zoek naar de beste acties en aanbiedingen. Iedere zondag komt onze presentatrice Meike Hurts alle deals, speciaal aan jou laten zien, zodat ook jij zeker weet dat er geen betere actie is.

Ferry de Graaf
Ferry de Graaf is een multitalent met jarenlange ervaring op toneel en voor de camera. Na zijn mooie carrière in musicals als Saturday Night Fever, The Wiz, Dirty Dancing en Chicago stapte hij met veel succes over naar televisieland. Ferry heeft onder andere de tv programma's Altijd Jong en Durft Te Vragen gepresenteerd. Naast deze werkzaamheden is hij ook een veel gevraagd model voor kleding campagnes en reclame uitingen en doet presentatiewerk voor bedrijfsfeesten, modeshows en overige evenementen. Sinds 2015 presenteert hij Beste Deal Van Nederland.

Dagmar Lap
Dagmar Lap heeft al 14 jaar ervaring op het gebied van fotoshoots voor bladen, campagnes, folders, internet- en bedrijfsfilms en tv-commercials. Door het spelen van rollen in tv-commercials kwam zij erachter, als model zijnde, dat ze het 'bewegend beeld' minstens even spannend vond als fotografie. Ze heeft gepresenteerd voor programma's als Life 4 You, LifestyleExperience en nu ook De Beste Deal van Nederland.

Meike Hurts
Meike Hurts is behalve zangeres, songwriter en verslaggeefster nu ook nog eens presentatrice van Beste Deal van NL! Meike heeft zich al sinds haar kinderjaren beziggehouden met muziek, dansen en acteren. Zo heeft ze al jarenlange ervaring met theatertours, videoclips opnemen en acteren door haar deelname aan de meidengroep KUS. Naast haar muzikale werkzaamheden heeft Meike ook een PABO studie en een theateropleiding gevolgd en heeft ze lesgegeven op “the Rockschool” in Leiden.